COLA

 

Többek előtt nyílik meg és új képzési helyszínekkel bővül a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programja. A 18-30 év közötti fiatalok munkaerőpiaci felzárkóztatásával foglalkozó kezdeményezést 2019-ben már közösen folytatja a Coca-Cola HBC és a The Coca-Cola Company magyarországi leányvállalata, a fiatal nők és a hátrányos helyzetűek képzését is fókuszba állítva.

A 2020-ig tartó program során személyes és online tanfolyamokat biztosítanak álláskereső fiataloknak, akik jelenleg nem dolgoznak, de már nem is tanulnak. A személyes tréningeken önismeretre, állásinterjúhelyzetekre és a visszajelzések kezelésére tanítják a résztvevőket, de cél az is, hogy a fiatalok olyan kapcsolati hálót építsenek ki, amely megkönnyíti a munkaerőpiaci elhelyezkedésüket. A tréningeken közel négyezer fiatal vett már részt az elmúlt másfél évben, a cél 2020-ig 8000 résztvevő bevonása.

„A Coca-Cola Company küldetése, hogy felfrissítse a világot, optimista és vidám pillanatokat inspiráljon, valamint, hogy valódi értékeket teremtsen és pozitív irányba változtassa meg a világot és közvetlen környezetét." - emelte ki Szűcs Judit, a Coca-Cola Magyarország Kft. vállalati kapcsolatokért és kommunikációért felelős vezetője.

További információ és jelentkezés a képzésekre

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.