Ghozt Tramp Business Communication Duplicat model

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete által meghirdetett programsorozat a civil szerveztek számára indít egy aktív kommunikációs képzést azzal a szándékkal, hogy segítse a civileket abban, hogy hogyan tudnak kommunikálni kifelé a média világában.

Az elméleti alapokra épülő, gyakorlatorientált képzéssorozat elsősorban a fiatalokkal foglalkozó civil szervezetek képviselőinek szervezik, akik a képzéseken való részvétel után mindennapi munkájukban és szervezetük tevékenységében innovatívan használhatják fel a megszerzett tudást. A modern kutatásokon alapuló gyakorlati, sokszínű képzési-ismeretterjesztési forma a civil szervezeteket abban segíti, hogy tevékenységüket, céljaikat jobban tudják kommunikálni a médiában, illetve a társadalomban.

A DUE ingyenes négy alkalomból álló képzéssorozatán elismert kommunikációs és média szakemberek előadásai, valamint műhelyfoglalkozásai várják a civil szervezetek képviselőit. Többek között Szayly József kommunikációs szakember, dr. Balázs Géza nyelvész, néprajzkutató, egyetemi tanár, Pölcz Ádám nyelvész, az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának tanársegéde, Kiss Gábor a Webter-Media tulajdonosa, a Szeretlek Magyarország! Médiacsoport társtulajdonosa, Dede Éva pszichológus és Kecskeméti Dávid fotográfus is a rendezvény vendége lesz. A résztvevők magas színvonalú kommunikációs kompetenciákat elsajátításával közelebb kerülhetnek civil szervezetük szimpatizánsainak és potenciális támogatóinak hatékony megszólításához.

A Nemzeti Civil Akadémia témanapjainak tervezett időpontjai:
- január 23. (szerda)
- január 30. (szerda)
- február 6. (szerda)
- február 13. (szerda)

A Nemzeti Civil Akadémia tervezett helyszíne: 1072 Budapest Rákóczi út 38 1/2 14-es csengő

A programra való regisztráció és bővebb információ itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.