startup 594090 960 720

A Vodafone Magyarország Alapítvány által meghirdetett Főállású Angyal elnevezésű felhívásra a pályázóktól olyan digitális megoldásokat várnak, mellyel egy éven keresztül támogatják egy kiválasztott alapítvány munkáját. A nyertes pályázó egy éven keresztül havi 400 000 forintban részesül. A pályázatok benyújtásának határideje 2018. november 21.

A Vodafone Alapítvány lehetőséget kíván biztosítani olyan magánszemélyek számára, akik vállalják, hogy szaktudásukkal egy éven keresztül segítik az általuk kiválasztott nonprofit szervezet munkáját, és elhivatottságot éreznek az iránt, hogy 12 hónap alatt megvalósítsanak egy mobiltechnológia használatának bevonásával megvalósuló, valamely fontos társadalmi problémára fókuszáló és valamely rászoruló társadalmi csoport életkörülményeinek javítását célzó, konkrét projektet a kiválasztott szervezetnél.

A projektben meghatározott mobiltechnológia használata elő kell, hogy segítse a modern információs eszközökhöz való hozzáférést és/vagy azok használatának terjedését különösen az alábbi fókuszterületeken:

  • egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító és rehabilitációs tevékenység
  • szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása
  • tudományos tevékenység, kutatás
  • kulturális tevékenység
  • nevelés, oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés
  • környezet-, természetvédelem, állatvédelem
  • hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, rehabilitációs foglalkoztatás
  • közrend, közlekedésbiztonság védelme, önkéntes tűzoltás, mentés, katasztrófa-elhárítás

A pályázatra magánszemélyek jelentkezhetnek, és egy magánszemély több pályázatot is beadhat, de a pályázatok eltérő projektötletet kell, hogy tartalmazzanak.

A pályázatok minőségétől függően minimum 1 és maximum 3 személynek lesz lehetősége, hogy az általuk kiválasztott szervezetnél teljes munkaidőben egy évig dolgozzanak.
Az elnyerhető összeg jelentkezőnként: 12 hónapra 6 180 000 Ft (bruttó bér és járulékai), ez havi szinten 400 000 Ft bruttó bért és annak munkaadói járulékait foglalja magába.

A pályázatok benyújtására 2018. november 21-ig van lehetőség.

Bővebb információ

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.