nursery 2114173 960 720

Megjelent a "CSP-HB-2018 Családi bölcsődei és munkahelyi bölcsődei férőhelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása" című pályázati felhívás, amelyen egy családi bölcsődei szolgáltatás, vagy egy munkahelyi bölcsődei csoport (7 férőhely) létrehozására legfeljebb 5 600 000 Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető. A támogatási kérelmek benyújtására 2019. január 31-ig van lehetőség.

A pályázat célja a szolgáltatáshiányos településeken élő kisgyermekes családok számára elérhetővé tenni a gyermekek napközbeni ellátásához való hozzáférés lehetőségét új családi bölcsődei, munkahelyi bölcsődei szolgáltatások létrehozásával, valamint a meglévő szolgáltatások további új férőhelyeinek fejlesztésével a felmerülő igényeknek, szükségleteknek megfelelően. A pályázat további célja a kisgyermekes anyák munkába állásának elősegítése egy olyan rugalmas, többlépcsős, többszereplős rendszer biztosításával, amely az intézményes kereteken túlmenően családias, kis létszámú, akár magánlakásban vagy munkahelyeken kialakított gyermekfelügyeleti formában képes a felmerülő igényekre reagálva ellátást, napközbeni gyermekfelügyeletet biztosítani.

A pályázat támogatni kívánja területi korlát nélkül az újonnan létrejövő családi bölcsődék, valamint Pest megyében és a fővárosban a munkahelyi bölcsődék létrehozásához, illetve működéséhez szükséges feltételek kialakítását kisértékű tárgyi eszköz, illetve immateriális javak beszerzésével.

A pályázónak a pályázati programjában részletesen be kell mutatnia az újonnan létrehozni kívánt családi bölcsőde, munkahelyi bölcsőde férőhelyeinek indokoltságát és azt hiteles adatokkal szükséges alátámasztani (pl. a születések számának alakulása az elmúlt 3 év vonatkozásában).

A pályázaton legfeljebb 5 600 000 Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető, a támogatás mértéke a projekt elszámolható összes költségének 100%-a lehet.

A támogatási kérelmek 2019. január 31-ig nyújthatóak be.

A pályázati felhívás itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.