Hankook Tire IAA 2016 1 Travelarz

A Hankook Tire Magyarország meghosszabbítja Abroncsadományozási Programját, így a civil szervezetek még augusztus 5-ig leadhatják pályázataikat. A 2012-ben indított, ma már az ország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezésének számító programjában a gumiabroncsgyártó eddig több mint 13 000 abronccsal, 273 millió forint értékben támogatta a fontos társadalmi célokat felkaroló civil szervezeteket. 

Az egyedülálló programon keresztül a vállalat olyan nonprofit szervezeteknek, alapítványoknak, kisebb szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek egyébként ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnak támogatáshoz. Az évek során számos regionális civil kezdeményezés mellett olyan nagyobb szervezetek is kaptak felszereléseket, mint az Országos Mentőszolgálat, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága vagy a Magyar Vöröskereszt.

A pályázó szervezetek ezúttal is egyenként 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket augusztus 5-ig a www.hankookadomany.hu weboldalon. A támogatásra azok a legalább 5 éve működő alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, amelyeknek környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi köre.

A pályázati felhívás itt érhető el. 

Forrás:Hankooktire.com

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.