templom 1280720 960 720

Közzétették a Bethlen Gábor Alapkezelő honlapján a 2019. évi egyházi célú támogatások nyerteseinek listáját és a megítélt támogatások összegeit. Az egyházi támogatások célja az egyházi közösségek hitéleti, kulturális, oktatási, közösségépítő és felzárkózást segítő tevékenységeinek, az egyházi épített örökség megóvásának és a határainkon kívül élő magyar egyházi közösségek megmaradásának támogatása. 

Támogatási igényeket két kategóriában lehetett benyújtani: Egyházi épített örökség védelme és egyéb beruházások, valamint Egyházi közösségi célú programok és beruházások támogatását szolgáló projektekre.

Egyházi épített örökség védelme és egyéb beruházások (EGYH-EÖR) kategória: 

Az előirányzat az egyházi hitéleti vagy közfeladatot ellátó, műemlék ingatlanok védelmét, felújítását, bővítését, valamint egyéb szükséges egyházi felújítási, építési beruházások támogatását szolgálja. Az előirányzat fedezetet nyújt továbbá a magyar nemzeti kulturális örökség részét képező kárpát-medencei egyházi műemlékek és a kárpát-medencei magyar egyházak nemzetmegtartó szerepének növelését célzó egyéb beruházások, felújítások támogatására.

Egyházi közösségi célú programok és beruházások támogatása (EGYH-KCP) kategória:

Az előirányzat célja az egyházi közösségek hitéleti, kulturális, oktatási, közösségépítő és felzárkóztató tevékenységével szorosan összefüggő helyiségek felújításának, kialakításának illetve működtetésének támogatása.

Bővebb információ és a nyertesek listája itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.