Közérthető, egyszerűsített pályázati felhívások e-mailben

2015-ben az új, hét éves uniós költségvetési ciklus első nagy keretű pályázatai jelennek majd meg, fokozatosan az év során.  Az új támogatások 60 százalékát közvetlenül a vállalkozások pályázhatják meg, 40 százalék jut infrastruktúra fejlesztésre.  

A negatív gazdasági környezet ellenére számtalan kitűnő vissza nem térítendő támogatási lehetőség várható tehát a vállalkozások, önkormányzatok, egyházi és civil szervezetek részére. 2015-től az Új Széchenyi Terv és a Darányi Ignác Terv (mezőgazdaság, vidékfejlesztés) folytatásának keretében 7080 milliárd forint értékben fog támogatás érkezni a magyar gazdaságba.  A kormány célja továbbra is, hogy az elérhető EU és hazai források 95-100 százalékát kihelyezzék.

Előfizetőink, tagjaink már most tájékoztatást kapnak a tervezetekről, a várható konstrukciókról.  Értesüljön az Új Széchenyi Terv és a Darányi-Terv folytatásának 2015-ös pályázati kiírásairól Ön is az elsők között!

A sok kiírás között nem lesz egyszerű a kiigazodás, ésitt is, mint mindig az tud majd profitálni, aki időben rendelkezik a megfelelő információval.

A pályázati felhívások és útmutatók gyakran nem közérthetően, nagy terjedelemben kerülnek megfogalmazásra, a nem gyakorlott szem elveszik a 70-100 oldalas leírásokban.  A Napi Pályázati Értesítő egyszerűsítve mutatja be a vállalkozások számára legfontosabb pályázati kiírásokat, elsősorban a "Ki, Mire, Mennyit és Mikor?" kérdésekre ad választ.  Természetesen az összefoglalók után elérhetővé tesszük a terjedelmes pályázati útmutatókat is.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ESETÉN 10 % KEDVEZMÉNNYEL

Szolgáltatásunkat azoknak a vállalkozásoknak, mezőgazdasági termelőknek, önkormányzatoknak, civil szervezeteknek és magánszemélyeknek ajánljuk, akik szeretnének időt megtakarítani a pályázati információk felderítésében és elsőkézből megkapni a legfrissebb pályázati kiírásokat és az azokkal kapcsolatos dokumentációk elérhetőségét.A pályázatokat nem szűrjük, minden felhívást elküldünk, így elősegítve, hogy olyan területekkel kapcsolatos pályázatokról is értesüljön, amelyek ötletadóként akár egy-egy új projekt kialakítását is elősegíthetik. Az e-mailek alapján - a több órás kutatómunka helyett - néhány perc alatt eldöntheti, hogy megfelel-e az adott pályázat az Ön tevékenységének vagy sem. Ha a pályázat címe felkelti az érdeklődését, akkor hozzáférést kap ahhoz a weboldal címhez vagy telefonszámhoz, ahonnan további információt szerezhet a kiírással kapcsolatban.

Hogy néz ki?


Átlagosan minden munkanapon kap egy értesítő levelet a kiírásokkal.

Minták megtekintése:

MINTA 1

MINTA 2

MINTA 3

MINTA 4

 

Mennyibe kerül?


Minimális befektetés mely már az első sikeresen beadott pályázat esetén sokszorosan megtérül!

A pályázatfigyelő email értesítő előfizetési díjai:

Fél évre: 14.900,- Ft.

Egy évre kedvezménnyel: 24.900,- Ft.

Egy éves kiemelt előfizetés: 49.900,- Ft.

(A fenti árak bruttó összegek, az ÁFA-t tartalmazzák.)

Az egy éves és az egy éves kiemelt előfizetést megrendelők tagságot kapnak az oldal belső használatú felületeire.

A tagsággal járó előnyök:

  • hozzáférés belső használatú pályázati információs anyagainkhoz, máshol nem publikált felkészítő és útmutató anyagokhoz

Az egy éves kiemelt előfizetést megrendelők a további szolgáltatásokat kapják:

  • az előfizetési díjuk pályázatírási megbízás esetén teljes összegben beszámításra kerül a pályázatírási díjba
  • ingyenes, személyes/telefonos/írásos pályázati konzultációs lehetőséget biztosítunk számukra
  • személyre szabott éves pályázati profil kialakításának lehetősége szakértőinkkel

Havonta átlagosan 80-100 db pályázati kiírást ismerhet meg. Egy munkanapra lebontva éves előfizetésnél ez 68 forint. Ezért az összegért Ön hozzájut a hazánkban megjelenő - szinte minden: elsősorban vállalkozásfejlesztési, mezőgazdasági és vidékfejlesztési valamint civil - pályázati kiíráshoz.


Hogyan lehet megrendelni?

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL 10 % KEDVEZMÉNNYEL

A szolgáltatást a fizetéssel egyidőben, azonnal indítjuk, e-számlánkat e-mailben küldjük el a megadott címre.  Kérjük ellenőrízze, hogy helyes, működő e-mail címet adott e meg, mert ide fogja kapni a visszaigazolásunkat és a megrendelt értesítő leveleket is.

Megrendeléshez töltse ki a lenti űrlapot. Az űrlap kitöltését követően elküldjük Önnek e-mailben a számlánkat.  A szolgáltatás az átutalás megérkezését követően indul.

 

 

További információkért keressen bennünket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A szolgáltatást az NLC Tanácsadói Csoport Kft. és a Pályázati Hírek Szerkesztőség biztosítja.

Kapcsolat: 
 
NLC Tanácsadói Csoport Kft.
 
1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6.
 
Telefon: (+36) 1-700-4410, Fax: (+36) 1-700-4610
 
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.