seedlings g0d07497a3 640Idén is meghirdetik az EnterPRIZE fenntarthatósági pályázatot, amelynek célja, hogy 3 millió Ft-os támogatási összegig hozzájáruljanak a kis- és középvállalkozások fenntarthatósági céljainak megvalósításához. 

Munkavállalói jólét, környezetvédelem vagy a mikroközösségek iránti felelősségvállalás témakörében keresik a pályázó cégek legjobb gyakorlatait vagy új kezdeményezéseit. Fenntarthatóság alatt nem csak a nagyszabású projektek számítanak. 

 

A felhívást 3 kategóriában hirdetik meg.

I. kategória: munkavállalói jólét

Olyan programok folytatása, megvalósítása kerül támogatásra, amelyek célja, hogy az adott vállalat munkavállalóit, illetve a munkavállalók családjait támogassa. Például tematikus rekreációs rendezvények szervezése, dedikált munkavállalói támogatások nyújtása.

II. kategória: környezetvédelem

Olyan programok folytatása megvalósítása kerül támogatásra, amelyek célja a környezetvédelem. Például a környezetre ártalmas anyagok kibocsátásának csökkentése gyártás során, újrahasznosítás vagy a fogyasztók környezetvédelmi tudatosságának erősítésére indított program.

III. kategória: mikrokörnyezet iránti felelősségvállalás

Olyan programok folytatása, megvalósítása kerül támogatásra, amelyek célja, hogy a vállalkozás mikrokörnyezetében élő emberek mindennapjait segítse. Például helyi jótékonysági akciók, helyi sport, kulturális közösségek támogatása.

A benyújtott pályázatok közül a Generali Biztosító Zrt. azokat a pályázatokat értékeli, amelyek a fenti 3 kategóriában az alábbi területek legalább egyikére vonatkoznak: üzleti modellváltás, új termékek bevezetése, új szolgáltatások bevezetése, innováció, vagy digitális transzformáció.

 

A program folytatásához vagy megvalósításához a kategóriák nyertesei 3 millió Ft-os támogatásban részesülnek.

A pályázatok benyújtási határideje: 2022. május 9. 18.00.

A felhívás itt érhető el.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.