Labor

Az Európai Bizottság támogatást nyújt azoknak a startupoknak és kkv-nak, amelyek olyan technológiákkal és innovációkkal rendelkeznek, melyek elősegíthetik a koronavírus kitörésének kezelését, tesztelését. Az Európai Innovációs Tanács következő finanszírozási fordulójára 2020. március 18. 17:00-ig van lehetőség jelentkezni.

A felhívás keretösszege 164 millió euró, ahol a koronavírus szempontjából bármilyen releváns innovációval rendelkező pályázó jelentkezését várják. A Bizottság arra törekszik, felgyorsítsa támogatások megítélését a koronavírus vonatkozó innovációihoz, valamint megkönnyítse a hozzáférést más finanszírozási és befektetési forrásokhoz.

Az Európai Innovációs Tanács már számos startupot és kkv-t részesített támogatásban az előző fordulókban a koronavírushoz kapcsolódó megoldásaikkal. Ilyen például az EpiShuttle projekt egy speciális izolációs egységről, az m-TAP projekt, amely egy szűrési technológia a vírusos anyagok eltávolítására, valamint az MBENT projekt az emberek mobilitásának nyomon követésére járványok idején.

Bővebb információ itt érhető el.

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.