seasons field town painting

A Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete és a POSITIVE by Hinora Group szakmai támogatásával, 2019-ben a Magyar Marketing Szakmai Szövetség ismét odaítéli a Városmarketing Gyémánt 2019 védjegyet. 2018. január 1. és 2019. február 28. között megvalósított aktivitásokkal lehet pályázni összesen 6 kategóriában, 2019. május 17-ig.

 A Városmarketing Díj célja, hogy a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére felhívja a figyelmet. Célja továbbá, hogy a hatékony marketing-megoldások elismerésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, valamint segítse a tapasztalatcserét, illetve a városok vezetői, szervezetei és marketingesei közötti együttműködést.

A városok, települések ismertségük és elismertségük növelése, fejlesztése érdekében megvalósított sikeres marketingprojektek, kampányok, rendezvények, a szakmailag profi marketingmegoldások hat kategóriában kerülnek elismerésre. Ezen felül különdíjban és jutalomban részesül az év "Városmarketing nagykövete", aki a legtöbb pályázatot nyújtja be, ezzel is mutatva elkötelezettségét a városok és a városmarketing irányába.
A pályázat nevezési díjköteles, az április 12-ig benyújtott nevezések 20% kedvezményben részesülnek. A Pályázatra a nevezési díj befizetését követően a következő 6 kategóriában lehet jelentkezni:

  • Rendezvény-esemény kategória (Event-marketing)
  • Külső kommunikációs megoldások és tartalom kategória
  • Belső kommunikációs megoldások és tartalom kategória
  • Arculattervezés kategória
  • Városfejlesztési projektek marketing programjai, kampányai
  • Városmárka, városimázs építő nem-marketing teljesítmények, értékek - (indirekt marketing)

Egy szervezet több pályázatot is benyújthat, több Városmarketing gyémántot is szerezhet. Ahol több Városmarketing gyémánt gyűlik össze, az már az egész szervezet kiválóságát fémjelzi.
Nevezési határidő: 2019. május 17.

Bővebb információ

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.