concert 768722 640

700 millió forintos keretösszeggel megjelent az a pályázat, amely a COVID járvány miatt elmaradt, vagy jelentősen csökkentett programmal megvalósult, 500 fő feletti könnyűzenei fesztiválok szervezőit támogatja. Az igényelhető támogatás maximuma akár a 2019. évi nettó fesztiváljegy-bevétel 10%-a, de legfeljebb 35 000 000 forint is lehet, 100 %-os intenzitással.

A pályázat célja az egyes könnyűzenei fesztiválok szervezőinek a működési célú támogatása, a keretösszeget a Magyar Turisztikai Ügynökség az 1 milliárd forintos vis maior keret terhére bocsátja rendelkezésre, hogy segítse a fesztiválpiac szereplőinek talpon maradását, azt, hogy a szektor újraindulásakor színvonalas programkínálatot és minőségi infrastruktúrát kínálhassanak a látogatók számára.

A pályázat benyújtására jogosultak köre:

  • azon civil szervezetek, többségi magántulajdonban lévő gazdasági társaságok vagy ezek által alapított egyéb jogi személyek, amelyek 2017. január 1. napja előtt kerültek bejegyzésre; és
  • az általuk szervezett fesztiválok olyan alkalmi zenés, táncos szabadtéri, belépőjegy köteles rendezvények, melyeknek a napi látogatóinak száma meghaladja az 500 főt, zenei programjai kifejezetten könnyűzene központúak és legalább napi 2 könnyűzenei programmal, minimum 3 egymást követő napon kerültek megrendezésre az előző években; és
  • az általuk szervezett – az előző pontban írtaknak megfelelő – fesztiválok 2020. év előtt legalább 3 egymást követő évben kerültek megrendezésre, azonban 2020. évben a COVID járvány miatti tiltás következtében elmaradtak vagy jelentős mértékben csökkentett programmal valósultak meg.

A támogatási kérelmeket 2020. szeptember 24-ig lehet benyújtani.

Bővebb információ itt.

Forrás: mtu.gov.hu

 

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.