hankook

A Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programot hirdet annak érdekében, hogy a társaság olyan kisebb alapítványok és egyesületek számára nyújtson segítséget, amelyek méretükből fakadóan más módon nagyon ritkán és csak nagy erőfeszítések útján jutnának támogatáshoz.

A pályázat célja, hogy az alapítványi és egyesületi formában működő közhasznú szervezetek magyarországi tevékenységét támogassa, közúti közlekedésük biztonságának elősegítése érdekében.

A támogatás a Társaság által gyártott gumiabroncsok ingyenes juttatása formájában valsóul meg. Minden szervezet legfeljebb 12 darab, azaz 3 garnitúra gumiabroncsra adhatja le igényét.

A jelentkező szervezetnek minimálisan az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:

  • közhasznú vagy alapítványi, közalapítványi vagy egyesületi forma,
  • alapító okiratában, vagy alapszabályában meghatározott célja megvalósítása érdekében az alábbi tevékenységek valamelyikét látja el: környezetvédelem és ehhez kapcsolódó oktató tevékenység, természetvédelem és ehhez kapcsolódó oktató tevékenység, tájvédelem és ehhez kapcsolódó oktató tevékenység, fenntartható fejlődés és ehhez kapcsolódó oktatótevékenység, gyermekek idegen nyelvi oktatásagyermekek biztonságos közlekedés oktatásarászorulókat támogató szervezetekgyermek-, és koraszülött mentés vagy szállítás, bűnmegelőzés, önkéntes rend- és katasztrófavédelmi tevékenység.
  • Legalább 5 évvel ezelőtti nyilvántartásba vétel, és ugyanezen időponttól megszakításmentes, igazolható és jelenleg is aktív működés Magyarország területén.

 

Pályázni 2016. május 17.-2016. augusztus 12. között lehetséges.

 

A felhívás itt érhető el.

 

Forrás: www.hankookadomany.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.