bor

2018 őszén újra lehetséges lesz a Vidékfejlesztési Program keretében borászati beruházások támogatására pályázni, várhatóan akár 50%-os támogatási intenzitással. Jelentkezés előminősítésre alább! 

Az Agrárminisztérium döntött arról, hogy a fel nem használt forrásokból idén mintegy 50 milliárd forintos kerettel újabb pályázati lehetőséget nyit az élelmiszer-feldolgozás és a borászat támogatására. Emellett a tárca újabb 15-20 milliárd forint összegű felhívást hirdet az ökológiai gazdálkodást folytatók számára is – közölte Kis Miklós, az Agrárminisztérium (AM) vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

A legutóbbi, borászatok fejlesztését célzó felhívásra 2017. június 13-ig lehetett benyújtani a pályázatokat. A borászati gépek, berendezések beszerzésére, meglévő technológia korszerűsítésére, illetve építéssel járó fejlesztésekre akár 200 millió forint vissza nem térítendő támogatást is igényelhettek a hazai mezőgazdasági termelők, valamint mezőgazdasági termelőnek nem minősülő mikro- és kisvállalkozások.

Forrás: kormany.hu

Loading...

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.