A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a tulajdonában lévő NAK Nonprofit Kft-n keresztül területmérési szolgáltatást kíván nyújtani, elsősorban a Vidékfejlesztési Programhoz kapcsolódóan felmerülő gazdálkodói igények kiszolgálására.

Ehhez olyan együttműködő partnereket keresünk, akik megfelelő tapasztalattal és eszközökkel rendelkeznek a fenti feladathoz, és tudják vállalni a következőket:

  • Részt vesznek a NAK Nonprofit Kft. által szervezett oktatásokon és vizsgán, melynek sikeres teljesítése esetén szerződéses partnerünkké válhatnak.
  • Önállóan, vagy további partnerek bevonásával legalább 5.000 ha/év mérési szolgáltatást nyújtanak, a Kamaránál megjelenő gazdálkodói igények kiszolgálására.
  • Képesek a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés” című (VP-4-10.1.1-15 kódszámú) felhívás 2. számú melléklete, valamint az „Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása” című (VP-4-11.1.-11.2.-15 kódszámú) felhívás 1. számú melléklete szerinti mérés elvégzésére.

Előnyt jelent, ha az agrár-szaktanácsadói tevékenység engedélyezéséről szóló 90/2009. (VII. 24.) FVM rendelet szerinti névjegyzéki szaktanácsadó bevonásával végzik a feladatot.

A jelentkezést meghosszabbítottuk, a héten még (2015. november 6. 15.00 óráig) ide kattintva lehetőség van jelentkezni.

A jelentkezés mellé kérjük, adják meg árajánlat formájában, cégszerűen aláírva a 60 napos ajánlati kötöttséget tartalmazó árjegyzéküket, mely kiterjed az „Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés” felhívás 2. számú melléklete szerint elvégzettterületazonosítási munkára és a mezőgazdasági területen a művelési határok kijelölését célzó nem földmérési pontosságú koordináta kitűzésére.

A beszkennelt árajánlatokat pdf formátumban kérjük elmenteni a jelentkező cég nevével (pl. Területmérő Kft.pdf), majd megküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre a fent megjelölt határidőig (2015. november 6., 15.00 óra).

A szerződést aláíró szolgáltatók a NAK szervezésében oktatást kapnak az AKG mérési technikákról. A szerződő partnereink a területméréshez kapcsolódó ügyviteli rendszer működését is megtanulják egy oktatás keretében.

Forrás: NAK

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.