A Vidékfejlesztési Minisztérium módosította a falumegújításra, vidéki örökség megőrzésére, falusi turizmus fejlesztésére, továbbá mikrovállalkozás fejlesztésre vonatkozó támogatási jogcímek esetében a támogatási és kifizetési kérelmek benyújtási határidejét. A módosító rendelet szövevényes átrágása helyett tekintse meg cikkünkben a legfontosabb határidőket, így biztosan nem marad le a támogatások igényléséről.

Támogatási kérelmet 2011-től évente május 1. és május 31. között, valamint október 1. és október 31. között lehet benyújtani Falumegújításra és -fejlesztésre, Mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére, Vidéki örökség megőrzéséhez. Turisztikai tevékenység ösztönzésére egyelőre nem hirdettek meg újabb támogatási kérelembeadási határidőt.

Kifizetési kérelmet az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengelyének 4 fenti jogcímére 2010. október 1-jétől kezdődően évente október 1. és október 31., január 1. és január 31., április 1. és április 30., július 1. és július 31., között lehet benyújtani.

A kifizetési kérelmeket 2008. október 19. és a 2009. január 10. közötti támogatási időszakban benyújtott és támogatásban részesített támogatási kérelmek vonatkozásában az MVH-hoz, 2009. január 10-ét követően meghirdetésre kerülő támogatási időszakban benyújtott és támogatásban részesített támogatási kérelmek vonatkozásában a beruházás helye szerint illetékes LEADER Helyi Akciócsoport munkaszervezeti irodájához lehet benyújtani.

A Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához nyújtandó támogatások esetében közzétett pályázati felhívás keretében benyújtandó pályázatokat 2011-től évente március 1. és 31., valamint szeptember 1. és 30. között az illetékes LEADER Helyi Akciócsoport munkaszervezeti irodájába lehet benyújtani.

A módosításokat tartalmazó VM rendelet

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.