A szlovák, ukrán és magyar határ-menti térség idegenforgalmának fejlesztése kerül a középpontba azon a konferencián, amelyet a BODROGTOUR, p.t. rendez május 18-án, a szlovákiai Perbenyíkben.



A BODROGTOUR, p.t.  a Norvég Finanszírozási Mechanizmus EGT NPOA által odaítélt és jóváhagyott "Bodrog pályázat" keretében rendezi meg a  tanácskozást, mely a határ menti térség (Szlovákia, Ukrajna és Magyarország) idegenforgalmának fejlesztésére összpontosít.

A konferenciára 2010. május 18-án (kedden), 10:00 – 17:00-ig kerül sor a szlovákiai Perbenyík kastélyában, a szaktanintézet konferenciatermében.

A konferencia célja nyitottan megvitatni az idegenforgalom fejlesztésére irányuló kérdéseket és lehetőségeket a "Bodrog pályázat" célterületén. A konferencia alatt a résztvevőket munkaebédre is invitálják, majd a konferencia szakmai részét követően egy kiválasztott programcsomag letesztelésével zárul az értekezlet Kisgéresben, Géresi Pálnál, ahol vacsorát is biztosítanak a résztvevők számára.

Az értekezlet programja

Az „open space“ konferencia olyan egyedi megközelítést nyújt, amely során valamennyi résztvevő aktívan bekapcsolódik az interaktív beszélgetésbe. Egyúttal teljes szabadságot kínál a résztvevők számára, akik saját maguk alakítják a párhuzamosan futó munkacsoportok napirendjét, választják témáikat, beszélgetésük módját, hosszát, kimenetelét. Ez a megközelítés képes arra, hogy tartós partnerségeket, csoportokat kovácsoljon össze, és olyan projekteket hozzon létre, melyek a résztvevők által felvetett kérdésekkel foglalkoznak.

A konferencia egyetlen törvénye az úgynevezett „mobilitás törvénye“, melynek értelmében a résztvevők szabadon mozoghatnak a csoportok között, így választhatják ki azt a diskurzust, ahol újdonságokkal bővíthetik ismereteiket, vagy hasznos információkatk közölhetnek másokkal.

Cím:
Mailáth-kastély, J. Majláth u. 2.
076 51 Perbenyík, Szlovákia


Meghívó

Forrás: umvp.eu


Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.