Ismét megnyílik a lehetőség, hogy jelentős támogatást kapjanak az Európai Unió forrásaiból a mikro- és kisvállalkozások technológiai fejlesztéshez, korszerűsítéshez. A támogatás mértéke akár az 50%-ot is elérheti, a támogatás összege pedig 20 millió forintig terjedhet.

Mire igényelhető támogatás?
A támogatás technológiai fejlesztést eredményező beruházásokra igényelhető: új vagy 3 évnél nem régebbi használt eszköz beszerzésére, illetve információs technológia-fejlesztésre, domain név regisztrációra és a hozzá kapcsolódó honlapkészítésre, valamint minőség-, környezet és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek, szabványok bevezetésére és tanúsíttatásra.

Kik pályázhatnak?
A pályázati konstrukcióra a magyarországi mikro- és kisvállalkozásnak minősülő  gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni vállalkozók pályázhatnak.

Mekkora összegre lehet pályázni?
A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 10 milliárd forint a 2010. évre. Jelen pályázat keretében az igényelhető támogatás összege minimum 1 millió Ft, maximum 20 millió Ft. Az elnyerhető támogatás maximum az összes elszámolható költség 30-50%-a a projekt megvalósítási helyszíne szerinti kistérség fejlettségi szintje függvényében. Jelen pályázat keretében 1000-1300 db projekt finanszírozására van lehetőség.

A pályázatok benyújtása 2010. március 29-től 2010. december 31-ig lehetséges.

Pályázati csomag itt


Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.