Az Nemzeti Fejlesztési Ügynökség meghosszabbította a beadási határidőt a közép-magyarországi régióra vonatkozóan K+F támogatásra.. A pályázat keretében kutatás-fejlesztés támogatása mellett infrastruktúrális és ingatlan beruházásra is igényelhető támogatás.

A pályázat célja
A konstrukció célja korszerű vállalati munkahelyek létesítése, illetve bővítése a K+F infrastruktúra fejlesztésének és új K+F munkahelyek létrehozásának támogatásával.

Rendelkezésre álló keret
A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1,36 milliárd forint.

Pályázók köre
Jelen pályázati konstrukcióra gazdasági társaságok pályázhatnak, feltéve hogy:
· kettős könyvvitelt vezetnek és
· nem tartoznak az EVA hatálya alá.

Támogatható tevékenységek
1.Alapkutatás: olyan kísérleti és elméleti munka, amelynek elsődleges célja új ismeretek szerzése a jelenségek alapvető lényegéről és a megfigyelhető tényekről, bármiféle konkrét alkalmazási és felhasználási célkitűzés nélkül.

2. Alkalmazott (ipari) kutatás: új tudásanyag megszerzésére irányuló kutatás, amelynek célja, hogy az így megszerzett tudásanyag felhasználható legyen új termékek, eljárások vagy szolgáltatások kifejlesztéséhez, illetve jelentős javulást eredményezzen a már meglévő termékekben, eljárásokban vagy szolgáltatásokban.

3. Kísérleti fejlesztés: az alkalmazott (ipari) kutatás eredményének tervekbe foglalása, azaz új vagy továbbfejlesztett termékek, eljárások, szolgáltatások tervezése (idetartozik a kereskedelmi felhasználásra nem kerülő prototípus elkészítése is).

4. Infrastrukturális és ingatlan beruházás.

Pénzügyi adatok
A projekthez nyújtható támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség 25%-a, az igényelhető támogatás összege minimum 250.000.000 Ft, maximum 1.500.000.000 Ft.

A pályázatok 2010. július 5.-ig nyújthatók be.


Pályázati útmutató

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.