A rehabilitációs és védett foglalkoztatók piaci szemléletmódjának és versenyképességük erősítéséhez, valamint e gazdálkodó szervezeteknél foglalkoztatott megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatási feltételeinek javításához szükséges szervezeti kultúra fejlesztésére igényelhető európai uniós támogatás a most megjelent pályázat keretében.

A konstrukció keretében a szervezetfejlesztést megelőző tevékenységekre, szervezetfejlesztési tevékenységekre, fejlesztési akcióterv elkészítésére, disszeminációs tevékenységekre és hosszú távú stratégia elkészítése igényelhető európai uniós támogatás.
A konstrukció keretében a rehabilitációs, valamint a védett foglalkoztatók – vagyis a rehabilitációs tanúsítvánnyal, kiemelt tanúsítvánnyal vagy feltételes tanúsítvánnyal rendelkező munkáltatók – nyújthatnak be pályázatot. Konzorciumok nem pályázhatnak.

A pályázaton igényelhető, vissza nem térítendő támogatás összege 5 millió és 10 millió forint között lehet. A támogatás mértéke a választott elszámolás módjától, illetve a támogatási kategóriától függően a projekt összes elszámolható költségének legfeljebb 100 százaléka lehet. A támogatás mértékének részletes szabályait a pályázati útmutató tartalmazza.

A pályázatok benyújtására 2009. augusztus 24. és 2009. szeptember 21. között van lehetőség.


TÁMOP-2.4.2.A-09/1 - pályázati dokumentáció

TÁMOP-2.4.2.A-09/2-KMR - pályázati dokumentáció


Forrás: NFÜ

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.