Legalább félezer akadálymentesített munkahely létrejöttéhez járulhat hozzá az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjának csaknem 900 millió forintos keretösszegű pályázata. A kiírás célja, hogy a korábban a megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítésére indított európai uniós programban részt vevők számára megteremtsék az újbóli elhelyezkedés fizikai és infrastrukturális feltételeit is.

A konstrukció keretében a termelő, szolgáltató létesítményeknek a megváltozott munkaképességű munkavállaló foglalkoztatásával összefüggő átalakítására, fizikai és infokommunikációs akadálymentesítésére, a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásához szükséges eszközök, berendezések beszerzésére és átalakítására, valamint a megváltozott munkaképességű munkavállaló foglalkoztatása érdekében a munkahely és a munkaeszközök korszerűsítésére igényelhető uniós támogatás.

A pályázati kiírás keretében azok a munkaadók pályázhatnak uniós forrásra, amelyek a TÁMOP-1.1.1-08/1-2008-0001 azonosítási számú kiemelt projektbe bevont, megváltozott munkaképességű munkavállalót foglalkoztatnak, illetve azon megváltozott munkaképességű munkavállalóknak, akik e projekt keretében önfoglalkoztatóvá válnak.

A pályázat teljes keretösszege 897 millió 960 ezer forint, amelyből 176 millió 100 ezer forint a Közép-magyarországi, 721 millió 860 ezer forint pedig a hat másik régióban használható fel. Az elnyerhető támogatás összege legalább 400 ezer Ft és legfeljebb 25 millió forint, a támogatás mértéke pedig a projekt összes elszámolható költségének 100 százaléka lehet.

A pályázatok benyújtására 2009. augusztus 3. és 2011. július 31. között van lehetőség.


Pályázati dokumentáció

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.