Az egyeztetési időszak 2009. július 23-tól 2009. július 30-ig tart. Az észrevételeket és javaslatokat az erre a célra kialakított partnerségi fórumban várják.

A pályázat célja a kereskedelmi szálláshelyek szolgáltatási színvonalának emelése, kapacitásának bővítése, kapacitáskihasználtságának javítása és a szálláshely működéséből származó árbevételek növelése. Egy, minden régióra vonatkozó útmutató kerül közzétételre, melyben az egyes régiókra vonatkozó egyedi jellemzők, eltérések az útmutató vonatkozó részénél táblázatos formában szerepelnek.

A rendelkezésre álló támogatási keretösszeg 17341 millió Ft, amely régiónként van elosztva.

Pályázatot nyújthat be minden Magyarországon bejegyzett székhelyű vagy telephelyű nonprofit, vagy profitorientált gazdasági társaságok, vállalkozások és egyéni vállalkozások. Konzorciumi formában való pályázásra nincsen lehetőség.

A támogatható tevékenységek köre konkrétan: új kereskedelmi szálláshely kialakítására irányuló fejlesztés vagy meglévő és az elmúlt három évben folyamatosan működő kereskedelmi szálláshelyek kapacitásbővítése, szolgáltatásainak minőségi és mennyiségi fejlesztése és ezek kombinációja.

Pályázati útmutató


Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.