vekop2shutterstock 305418506shutterstock 305418506small

Szerdán megjelent a Magyar Közlönyben, hogy 70 milliárd forintos keretösszeget kap a Versenyképességet Növelő Támogatási Program.  Ahogy már korábban megírtuk a pályázat napokon belül megnyílik, legutóbb szeptemberben 15 perc alatt fogyott el a kerete. Regisztráció előminősítésre és bővebb információ alább! 

 A versenyképesség növelő támogatás célja, hogy a feldolgozóipari és üzleti szolgáltató központi szektorban működő közép- és nagyvállalatok számára segítséget nyújtson a koronavírus-járvány kitörése okán, a bevétel kieséseik és likviditási problémáik leküzdése érdekében.


A támogatásra jogosult minden magyarországi székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező közép- vagy nagyvállalkozás, aki ki tudja mutatni könyveiben, hogy a COVID-19 járvány és az azt követő intézkedések (korlátozások) hatására legalább 25%-al visszaesett árbevétele, vagy a megrendelési állományának értéke.

  • A tervezett beruházások országosan megvalósíthatóak mindenhol, Budapesten és Pest megyében is!
  • Elszámolható költségek: eszközbeszerzés, építés (új építés, felújítás, bővítés), licenc, know-how beszerzés, szabadalom vásárlás, ingatlan vásárlás (maximum a beruházás 25%-ig) a 7/2020 KKM rendelet 2. melléklete alapján.
  • A pályázat nem igényel időigényes előkészítést, a beadási sorrend számít, új igényeket a keret erejéig fogadnak be.
  • A fejlesztés megvalósulásának helyszíne a támogatást igénylő bejegyzett magyarországi székhelye, telephelye vagy fióktelepe lehet.

A pályázatot várhatóan hamarosan be lehet majd benyújtani, az elbírálás akár 2-3 hét is lehet! Támogatói döntés esetén 100% előleg kifizetés történik. 

Regisztráció előminősítésre és bővebb információ itt!

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.