00001shutterstock 499212304shutterstock 499212304small

Szijjártó Péter, külügyminiszter bejelentette a nagy sikerű VNT1 pályázat folytatását. A HIPA (Hungarian Investment Promotion Agency) által kezelt pályázat napokon belül újra megnyílhat! 

 "Az eddigi beruházásösztönzési programjaink nagy sikert arattak, ezért a kormány tegnap úgy döntött, hogy újabb 155 milliárd forintot ad a minisztériumunknak a programok folytatására.

50 milliárd forintból újabb pályázatot írunk ki a közepes beruházások támogatására (az első ütemben 904 vállalat 424 milliárd forintnyi beruházást hajtott végre, amivel 155 ezer munkahelyet mentettek meg): azok a cégek kapnak maximum 280 millió forintos támogatást, akik vállalják, hogy beruházásuk nyomán senkit, vagyis egyetlen egy munkavállalót sem bocsátanak el. A támogatás az egész beruházás egyharmadát teheti ki.... Magyarországnak s benne a magyar gazdaságnak működnie kell!"

A pályázat keretében azonnali támogatást kaphat beruházásaihoz minden közép- és nagyvállalkozás, ha ki tudja mutatni, hogy a COVID járvánnyal összefüggésben rászorul a támogatásra. 

Nagyon kedvező feltételek és gyors, akár 2-3 hetes folyósítás mellett elérhető támogatás. Budapesti és pest megyei megvalósítási helyszínnel is lehet pályázni! A pályázati lehetőség legutóbb 2020. őszén 15 perc alatt kimerült, a jelenlegi 50 Mrd Ft keretemelésnek köszönhetően napokon belül újra indulhat.

Regisztráció előminősítésre és bővebb információ itt!

Forrás: Facebook - Szijjártó Péter

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.