industrial security logistic work clothes preview

A Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesülete pályázatot hirdet „Ki, ha Én nem? - Ki, ha nem Te? ” címmel a hazai biztonságos munkavégzéssel, munkavédelemmel kapcsolatos szemléletformálás elősegítésére.

A pályázat célja a nézőpontváltás és szerepvállalás ösztönzése. A pályázati anyagban be kell mutatni és népszerűsíteni - akár játékos, vicces, elgondolkodtató, megható formában - a munkavédelem fontosságát és a biztonságos munkavégzés értékeit akár a munkáltató, akár a munkavállaló szemszögéből.

Pályázni egy olyan plakát vagy videó elkészítésével lehetséges, mely a munkavédelemről szól vagy ehhez köthető témához kapcsolódik. A plakát készülhet rajz, fotó, szöveges, vagy bármely más technikával is, de a pályaműveken csak saját készítésű infógrafikákat, leírásokat lehetséges használni. A videó animációs, vagy bármilyen más technikával is készülhet. A pályázatban való részvétel díjmentes.

A pályázaton indulhat bárki - munkavállaló, munkáltató, alkotóműhelyek, vagy diákok – akár több pályaművel is, egyénileg vagy csoportosan.
A zsűri által megfelelő színvonalúnak értékelt pályaműveket készítő pályázók közül az 1. és a 2. helyezettek részesülnek díjazásban. Plakát készítése esetén az 1. helyezett 100.000 Ft, a 2. helyezett 70.000 Ft pénzjutalomban; videó készítése esetén az 1. helyezett 200.000 Ft, a 2. helyezett 100.000 Ft pénzjutalomban részesül.

A pályázatok beérkezésének határideje 2020. szeptember 01. éjfél.

Bővebb információ

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.