tanácsadás

A kisvállalkozók megsegítésére ingyenes tanácsadást indított a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány. A cél a magyarországi vállalkozói ismeretek és a vállalkozók digitális szemléletének elmélyítése, üzleti tudatosságának erősítése, részben tréningek, részben pedig mentorálás útján. 

A koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzet különösen érzékenyen érinti a kisvállalkozókat. Az Agrárminisztérum agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára Juhász Anikó elmondta, hogy az 1998 óta közhasznúként működő alapítványt 1990 elején hozták létre vállalkozói érdekképviseletek, felsőoktatási intézmények, pénzintézetek és két minisztérium.

A helyettes államtitkár kifejtette: a jelenlegi helyzetet felmérve, az alapítvány keretei között olyan oktatók, trénerek és vállalkozók ajánlják fel ingyenes segítségüket, tanácsukat, támogatásukat, akik vállalkozásfejlesztésben szerzett tudásuk, tapasztalataik birtokában próbálnak meg válaszolni a vállalkozók által felmerülő kérdésekre. A vállalkozóknak most segítségre van szükségük ahhoz, hogy az előttünk levő hónapokban alkalmazkodni tudjanak a megváltozott körülményekhez. Ezért az alapítvány elérhetővé tette a nála felhalmozott tudást és online, vagy telefonon válaszolják meg a vállalkozók kérdéseit – mondta Juhász Anikó.

A SEED Alapítvány kezdeményezéséhez több mint 30 szakértő csatlakozott, a vállalkozások díjmentesen kaphatnak segítséget az alábbi négy területen:

  • vezetői támogatás - a vezető személyének, mentális állapotának erősítése, támogatása,
  • üzleti modellek, üzleti tervek újragondolása, átalakítása, újratervezése,
  • online marketig, megváltozott jelenlét az online platformokon
  • változás kezelése, a változás szervezetre gyakorolt hatásának azonosítása, kezelése

A díjmentes szolgáltatás itt érhető el.

Forrás: kormany.hu

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.