munkavédelem

 A Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesülete a hazai biztonságos munkavégzéssel, munkavédelemmel kapcsolatos szemléletformálására pályázatot hirdetett. Videókészítés kategóriában az 1. helyezett 200 ezer, a 2. helyezett 100 ezer Ft pénzjutalomban részesül. Plakátkészítés kategóriában az 1. helyezett 100 ezer, a 2. helyezett 70 ezer Ft pénzjutalomban részesül. A pályázatok benyújtásának határideje: 2020. április 30. 

A pályázat célja minél szélesebb körben megismertetni, népszerűsíteni a munkavédelem fontosságát, a biztonságos munkavégzés értékeit.

A pályázaton bárki elindulhat (munkavállaló, munkáltató, alkotóműhelyek, vagy diákok) egyénileg vagy csoportosan. Egy pályázó több pályaművel is indulhat.

Videókészítés bármilyen technikával történhet. Minimum 1 db MP4 formátumú, legalább HD (1280 x 720 pixel) felbontású, fekvő tájolással készített, legalább 3 perc hosszúságú kisfilmnek kell készülnie a részvételhez.

A plakátkészítés pályázaton részt lehet venni rajz, fotó, szöveges, vagy bármely más technikával készített plakáttal. A plakátokon szereplő fotóknak, infógrafikáknak, és olvasható rövid leírásoknak mind saját produktumoknak kell lenniük.

Az alkotások készülhetnek egy adott téma köré, illetve készülhet általánoságban a munkavédelem fontosságáról. A pályázatokban való részvétel díjmentes.

A pályázati kiírások itt érhetőek el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.