vízgazd

A pályázat vissza nem térítendő támogatás biztosításával kívánja előmozdítani a magyar vízipari cégek exportképességének növelését. A támogatási intenzitás 55-65%. A pályázati kérelmeket 2020. március 31-ig lehet benyújtani. 

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Vízipari Pályázati Program keretében immár negyedik éve biztosít vissza nem térítendő támogatást a hazai vízipari vállalatok külpiaci megjelenésének, tevékenységeinek támogatására. A cél, hogy a hazai vállalatok az így megszerzett referenciák birtokában nemzetközi beruházások sikeres, önálló vállalkozóivá, vagy beszállítóivá váljanak. A nemzetközi versenyre való felkészülés jegyében a Program továbbá elősegítheti a cégek kutatás-fejlesztési kapacitásainak erősödését is, amelynek köszönhetően a vízipar a magyar gazdaság egyik húzóágazatává nőheti ki magát az elkövetkező években.

A Vízipari Pályázati Program 2020. évi felhívása keretében mindösszesen 175 000 000 forint vált elérhetővé, lehetőséget nyújtva infrastrukturális beruházásokat megalapozó megvalósíthatósági tanulmányok, stratégiai dokumentumok, valamint pilot projektek költségeinek társfinanszírozására.

A pályázat benyújtására Magyarországon bejegyzett és a víziparban tevékenykedő gazdasági társaságok, felsőoktatási intézmények, vízügyi igazgatási szervek, valamint vízipari érdekképviseleti tevékenységet folytató szervezetek jogosultak.

További tájékoztatás a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető. A beérkezett kérdések 3 munkanaponként rendszeresen – de legkésőbb 2020. március 25-ig – a Külgazdasági és Külügyminisztérium honlapján közzétett, „Gyakran Ismételt Kérdések” elnevezésű dokumentumban kerülnek írásban megválaszolásra.

Forrás: kormany.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.