building

Módosult a "Munkásszálók kialakítása" elnevezésű program, így önkormányzatokon túlmenően nem önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok is pályázhatnak a munkásszálók építésére. Új munkásszállás esetén az egy m2-re eső maximálisan elszámolható költség továbbra is 373.000 Ft. A kérelmek benyújtásának határideje: 2020. május 15.-ig. 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által közzétett program egy jelentős módósítást tartalmaz a tavalyi évhez képest. Így már a nem önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok is létesíthetnek olyan munkásszállást, amelyben más munkaadónál munkaviszonyban lévő munkavállaló elszállásolását vállalják a saját munkavállalóikon túlmenően.

Gazdasági társaság részére abban az esetben nyújtható támogatás, ha a támogatást igénylő gazdasági társaság leglaább 3 lezárt teljes üzleti évvel rendelkezik, és a támogatási igény benyújtását megelőző lezárt üzleti évben legfeljebb 12 000 munkavállalót foglalkoztatott.

A Mapi.hu alapján megállapítható, hogy abban nem történt változás, milyen mértékű támogatásra lehet pályázni, továbbra is legalább 80 fő elszállásolására alkalmas munkásszállások kialakítására igényelhető támogatás. A támogatási intenzitás cégek számára 20-70% között van.

Új munkásszállás esetén az egy m2-re eső maximálisan elszámolható fajlagos költség továbbra is 373.000 Ft, illetve az egy férőhelyre kalkulált maximális költség 3.730.000 Ft. Ugyanezek a fajlagos összegek munkásszálló felújítása esetén 267.000 Ft és 2.670.000 Ft-ban vannak meghatározva.

Visszatérítendő, illetve részben visszatérítendő, vagy vissza nem térítendő támogatás nyújtható új ingatlan építéséhez vagy meglévő ingatlan felújításához szükséges építési költségekhet, illetve a beruházás célját szolgáló új tárgyi eszközök beszerzéséhez.

Fontos kritérium, hogy a kötelező üzemeltetési időszak 10 év.

A felhívás itt érhető el.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.