hourglass 1703330 640

Az OFA Nonprofit Kft. felfüggesztette  az „Út a jövőbe/2019” program pályázat benyújtását. A 2019. december 13-ig benyújtott pályázatokat még befogadják. 

Az OFA Nonprofit Kft. a 2019. december 13-ig benyújtott pályázatokat akkor fogadja be (a benyújtás időpontjának a küldeményen szereplő – a pályázó által igazolható – postára adás bélyegzőjének dátuma tekintendő), ha az egyéb befogadó nyilatkozat rendelkezésre bocsátásának feltételei fennállnak. 

A program célja, hogy a KKV-k intenzív kapacitásbővítő és technológiai fejlesztésének támogatása által elősegítse a szektor versenyképességének és termelékenységének növelését, amely során a vállalkozás az új technológia alkalmazása érdekében a munkavállalók képzettségi szintjét is növeli, ezáltal is elősegítve egy magasabb hozzáadott értékű termék létrehozását, amely egyúttal pozitívan hat a munkabérekre is, lehetővé téve azok tartós emelkedését.

A program elsődleges célja volt a KKV-k kapacitásbővítő és technológia-intenzív beruházásainak támogatása, amellyel a már meglévő vagy új tevékenysége tekintetében magas hozzáadott értékű terméket állít elő vagy magas hozzáadott értékű szolgáltatást nyújt. A célt a program a magas technológiai és műszaki tartalmú beruházások megvalósításának elősegítésével szolgálja.

A benyújtás határideje eredetileg 2020. február 29. volt, a nagy számú támogatási kérelem beérkezése miatt azonban már korábban kimerült a keretösszeg ezért a pályázat felfüggesztésre került. 

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.