innováció2.0

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára kijelentette, hogy a kormány összesen 167,5 milliárd forintot szán mikro-, kis- és közepes vállalkozások erősítésére, amelynek egy része vissza nem térítendő, másik része visszatérítendő formában kerülne folyósításra.

György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára az Ipartestületek Országos Szövetségének XXXVI. közgyűlésén kijelentette, hogy 45 milliárd forintot szánnak innovációra, 15-öt a Magyar multi programra, illetve további 12 milliárdod technológiaváltásra.

Az igenyelni kivánt összeg lehet vissza nem térítendő, illetve visszatérítendő folyósítású is, amelyek mellett működik a Magyar Nemzeti Bank növekedési kötvényprogramja, illetve azok a mikrohitel-programok, amelyek átalakításán jelenleg is dolgoznak.

Az ITM célja, hogy a formálódó kkv-stratégiában megteremtse a vállalkozóbarát szabályozási és adózási környezetet, fejlessze a kkv-k üzleti környezetét és az e-kormányzat eszközeit, továbbá erősítse fejlődési képességüket, illetve innovációs és digitális teljesítményüket.

Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetnének a szükséges tudás megsezrzésére, a finanszírozáshoz jutás ösztönzésére, illetve elősegítenék a generációváltást, valamint a nemzetköziesedést.

Forrás: MTI/origo.hu

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.