site 285645 960 720 small2

A 6 milliárd forintos keretösszeggel megjelent a "ÉPÍTŐ-3.2019.3 - Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás" című pályázat a rendelkezésre álló keret kétszeres igénylési összegének elérésével, 2019. május 8-án felfüggesztésre került. 

A pályázat célja az építőipari kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztéseinek, gépbeszerzéseinek finanszírozása, keretében legalább 25 millió forint, legfeljebb 400 millió forint összegű támogatás nyerhető el.

A Kormány célkitűzése az építőipari ágazat fenntartható, modern technológián alapuló fejlődésének támogatása annak érdekében, hogy a hazai ipar meghatározó ágazata eleget tudjon tenni a növekvő volumenű megrendelői igényeknek. A hazai kis- és középvállalkozások versenyképesség-növekedését segíti, ha rendelkeznek megfelelő forrásokkal modern technológiák alkalmazásához, olyan eszközök beszerzéséhez, amelyekkel munkafolyamataik egyszerűsíthetőek, a termelési kapacitásaik pedig növelhetőek.

Forrás: kormany.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.