worker 694267 960 720

6 milliárd forintos keretösszeggel folytatódik az építőipari kkv-k technológiai korszerűsítését támogató program áprilisban.

 

A Világgazdaság tájékoztatása szerint György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) Gazdaságstratégiáért és Szabályozásért felelős államtitkára a Contsruma szakkiállítás hivatalos megnyitóján jelentette be a pályázat indulását.

A szakpolitikus bejelentette azt is, hogy áprilisban kerül a kormány elé az építésgazdasági stratégia, aminek összeállításán tíz hónapja dolgoznak az ITM-ben. A szaktárca folyamatosan konzultált az érdekképviseletekkel, szakmai szövetségekkel a stratégia tervének összeállításakor annak érdekében, hogy az ágazat szereplői ki tudják elégíteni a magyar gazdaság megrendelésállományát.

Értéklánc szemléletben dolgozva a bányászattól a tervezőkön át a kivitelezőkig, ingatlanfejlesztőkig mindenkit megkérdeztek – mondta az államtitkár. A tét nem kevesebb, mint hogy a következő öt évben 53 százalékkal kell bővíteni a kibocsátási volument, azaz az elmúlt két évet kell megismételnie az építőiparnak a 2500 milliárdos megrendelésállomány teljesítéséhez.

Forrás: vg.hu

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.