beautiful beauty casual 1798850

12 napos kompetenciafejlesztő tréning, és az egynapos üzleti tervezés képzés mellett kétszer félnapos IT képzések is indulnak a Budapest Bank által támogatott Dobbantó Program keretében. A Program szakmai együttműködő partnere 2010-es indítása óta, és a képzések megvalósítója, a vállalkozásfejlesztés elismert hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány. A leendő és gyakorló vállalkozó nőknek szóló képzések a vállalkozói ismeretek, készségek fejlesztésében nyújtanak gyakorlatorientált segítséget.

Tavaszi Dobbantó tréning

A vállalkozói kompetenciafejlesztő tréning, amely során a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek, és szakemberek által véleményezett, kész üzleti tervekkel távoznak. A vállalkozó nők számára meghirdetett tréning 20 fős csoportban zajlik hat héten át, összesen 90 órában. A képzés költségeit közel 90%-ban a Dobbantó Program vállalja át. A március 29-én induló tréningre március 14-ig lehet jelentkezni.

Egy- és kétnapos tematikus képzések
A kétszer félnapos Quick IT képzés az informatika világába kalauzoló kurzus, amely alatt a résztvevők olyan digitális megoldásokkal ismerkednek meg, amelyek segítik őket a vállalkozásuk működtetésében. Az elhangzottak segítséget nyújtanak a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában, ellenőrzésében, valamint az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében és értékelésében. A QuickIT képzést igény- és szintfelmérés alapján kezdő és haladó szinten szervezik meg, első alkalommal március 20-án és 21-én, majd ezt követően április 17-én és 18-án.
Akik üzleti terv készítése előtt állnak, vagy működő vállalkozásuk modelljén szeretnének fejleszteni, meghirdetik az Üzleti tervezés workshopot, ami a világszerte alkalmazott Business Canvas üzleti tervezési módszertanra épül. A képzés március 18-án kerül megrendezésre.

Dobbantó Klubok
A mindenki számára nyitott Dobbantó klubeseményeken az érdeklődők nem csupán a Program résztvevői által megszavazott témákban hallhatnak szakmai előadásokat interaktív formában, hanem kapcsolatokat is építhetnek egymással. A Dobbantó klubesemények idén minden tavaszi hónap utolsó keddjén, március 26-án, április 30-án és május 28-án látogathatóak.

Bővebb információ itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.