széchenyi

Az Év Széchenyi Vállalkozása díj egy olyan kitüntetés, mely a nyertes számára kiemelkedő társadalmi és szakmai elismerést jelent. A pályázatot a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte. A pályázat nyilvános. Pályázatot nyújthat be minden olyan vállalkozás, gazdasági szervezet, amely magyarországi bejegyzett székhellyel rendelkezik, és elsősorban Magyarországon fejti ki gazdasági, üzleti tevékenységét. A díjra Magyarországon bejegyzett székhelyű vállalkozások pályázhatnak, amelyeket az innováció, a termelékenység és a társadalmi felelősségvállalás területén nyújtott teljesítményük alapján értékel a zsűri. Pályázatokat 2018. szeptember 1-ig lehet benyújtani. 

Díjat az alábbi kategóriákban nyerhetnek a vállalkozások:

1. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2018 FŐDÍJ három kategóriában kerül meghirdetésre:
• az évi ötven millió Forint alatti,
• az évi ötven és ötszáz millió Forint közötti,
• az évi ötszáz millió Forint fölötti árbevétellel rendelkező pályázat benyújtása esetén.
A díj odaítélésénél a vállalkozások teljesítményeinek három területét - a termelékenységet, a társadalmi
felelősségvállalást és az újítási készséget – vizsgáljuk. Az Év Széchenyi Vállalkozása Fődíjat azok kaphatják, aki
a három területen összességében a legjobb teljesítményt nyújtották.

2. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2018 INNOVÁCIÓ DÍJ
3. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2018 TERMELÉKENYSÉG DÍJ
4. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2018 TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS DÍJ
A pályázók tevékenységét ezen a három területen külön is értékeljük és az egyes területek legjobbjait díjazzuk. Pályázóink között várjuk azon cégek jelentkezését, amelyek szeretnék méltatni cégen belül a döntést hozó női vezetőiket, illetve amelyek nagy figyelmet fordítanak a fogyatékkal élő emberek foglalkoztatására.
5. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2018 A CSALÁD KÜLÖNDÍJA
A Széchenyi család felismerte, hogy minden mérésnek, mutatónak vannak korlátai, illetve bizonyos nagy tettek nem fejezhetők ki számokkal. Ezért a család tagjai úgy döntöttek, hogy egy különdíjat adnak annak a pályázónak, amelyik a magyarság számára legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta.
Minden nem díjazott pályázó részére átadásra kerül Az Év Széchenyi Vállalkozása 2018 oklevél.

Nevezési díj:
• évi 50 millió Forint összárbevétel alatt a pályázat díjmentes
• évi 50 és 500 millió Forint közötti összbevétel alatt 100.000,- Ft nevezési díj
• évi 500 millió Forint összbevétel felett 300.000,- Ft nevezési díj
Pályázati nevezési díj fizetési számlaszáma: OTP Bank 11713081-20013530
A Gróf Széchenyi Család Alapítvány öt tagú zsűrit kért fel a pályamunkák értékelésére. A zsűri a vállalkozások mérlegéből és eredmény-kimutatásából származó, illetve a cégek HR vezetőjétől bekért adatokból állapítja meg a termelékenységet. A pályázók ezen kívül közvetlenül is átadnak a zsűrinek információkat, melyekből a zsűri értékelni tudja az egyes pályázók társadalmi felelősségvállalás területén nyújtott teljesítményét. Az innovációs aktivitás értékeléséhez szintén a cégek által szolgáltatott adatok alapján történik az értékelés, melyekből 3 mutatót számol ki a zsűri. Igyekeztünk olyan mutatókat alkalmazni, melyek lehetővé teszik a különböző profilú és méretű vállalkozások összemérhetőségét.

Regisztrációs cím: 1145 Budapest, Bosnyák utca 11., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A pályázati űrlapot a jelentkezést követően küldik meg.

A pályázat benyújtásának és a nevezési díj befizetésének határideje 2018. szeptember 1. A pályázók értékelése és minősítése szeptember 1. és szeptember 10. között zajlik, majd az eredményről való tájékoztatásra szeptember 12-én kerül sor.

A díjátadás helyszíne és időpontja: Magyar Nemzeti Múzeum, Széchényi Ferenc Terem, 2018. Szeptember 21. péntek, de. 11:00 óra.

Forrás: szechenyicsalad.hu

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.