8199 euro coins and bills isolated on a white background pv

Több mint 2330 mikro-, kis- és középvállalkozás nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 16 pályázati felhívásának keretében összesen 52 milliárd forintnyi támogatást versenyképességének erősítésére, kutatás-fejlesztési, illetve infokommunikációs tevékenységek támogatására, valamint foglalkoztatási programok megvalósítására. A vállalkozások összesen 122,6 milliárd forint összköltségű fejlesztést valósítanak meg - közölte Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásért felelős államtitkár csütörtökön az MTI-vel. 

A támogatásokból a vállalkozásoknak egyrészt új eszközök beszerzésére, új épület építésére, illetve meglévő épületek átalakítására, továbbá épületgépészeti beruházásokra, információs technológia-fejlesztésekre, új informatikai eszközök és szoftverek beszerzésére, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására nyílik lehetősége.

A mikro-, kis- és középvállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs (k+f+i) tevékenységek támogatására, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztésre is nyertek el támogatásokat, valamint infokommunikációs termékek és szolgáltatások fejlesztésére, nemzetközi szakkiállításokon, egyéb rendezvényeken való részvételre, mobilfejlesztésekre, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésére.

A foglalkoztatást segítő pályázati felhívásokon nyertes vállalkozásoknak pedig a támogatásokból lehetősége van gyakornoki program keretében pályakezdők alkalmazására, illetve a vállalkozóvá válást segítő programok végrehajtására - ismertette az államtitkár.

Forrás: kormany.hu

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.