építőipar kép

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke a Magyar Időknek jelezte, hogy februártól a 10-20 fős cégek is nyújthatnak be támogatási igényt az építőipari pályázatra. Az első támogatási igények már beérkeztek a 20 milliárd forintos keretösszegű építőipari kapacitásbővítési pályázatra. Bővebb információ és előminősítés alább! 

Az ÉVOSZ elnöke, Koji László azt a tájékoztatást adta, hogy a nemzetgazdasági tárca által január végén kiírt kapacitásbővítési pályázatra már százas nagyságrendben érdeklődtek cégek és az első támogatási kérelmek már be is érkeztek a pályázatra. Koji László szerint a jelenleg 20-249 főt foglalkoztató vállalkozásoknak szóló program még februárban megnyílik a 10-20 fős cégek előtt is, és ugyanettől az időponttól lesz elérhető a pályázat a mérnöki szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoknak is. 

Az ÉVOSZ elnökének tájékoztatása szerint lehetséges, hogy az NGM majd megemeli a támogatási keretet a nagy érdeklődésre való tekintettel. Érdemes figyelmet fordítani arra, hogy a 20 milliárdos hazai támogatási keretből egyelőre, idén csak 8 milliárdos résznek van meg a finanszírozása.  A jelenlegi pályázat keretében minimum 50 millió, legfeljebb egymilliárd forintra pályázhatnak az építőipari cégek, vissza nem térítendő támogatásként.

További információ a jelenleg kiírt pályázatról

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.