hotel room service

A Magyar Közlöny 2017. október 18-án megjelent 169. számában bejelentésre került, hogy módosításra kerül a a szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X. 20.) Korm. rendelet, mely változás első sorban a panziókat érinti. 

A  szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a  szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X. 20.) Korm. rendelet 2. § d) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:„d) panzió: az  a  kizárólag szálláshely-szolgáltatás folytatása céljából létesített szálláshelytípus, amelyben a  szálláshely szolgáltatása mellett a  reggeli szolgáltatás kötelező; a  hasznosított szobák száma legalább hat, de legfeljebb huszonöt, az ágyak száma legalább tizenegy, de legfeljebb ötven.”

Mint arról már korábbi cikkeinkben is beszámoltunk, megjelent a Kisfaludy Turisztikai Konstrukció legújabb felhívása, a "Szálláshelyek létesítése a Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség kiemelt turisztikai fejlesztési térségben", mely keretein belül nem csak meglévő, hanem új szálláshelyek támogatása is lehetséges. A programban új szállodákat és panziókat lehet létrehozni, akár 70%-os támogatási intenzitással. Szállodák esetében 250 millió és 3 milliárd forint közti, panziók létrehozása esetében 25 millió és 125 millió forint közti lehet a vissza nem térítendő támogatás összege.

A pályázati lehetőségről bővebben itt tájékozódhat!

Forrás: Magyar Közlöny

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.