ovi

Megemelkedett összegre, azaz 6 milliárd forint értékben munkahelyi bölcsődék létrehozásának támogatására pályázhatnak vállalkozások, nonprofit szervezetek és költségvetési szervek a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében - jelentette be Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásért felelős államtitkár. Bővebb információ és ingyenes előminősítés alább!

A felhívás célja munkahelyi bölcsődék létrehozásának támogatása, amelyek hozzájárulnak a kisgyermekes nők foglalkoztatásának elősegítéséhez, valamint a munka és a magánélet összehangolásának megkönnyítéséhez. Az igényelhető támogatás 8-100 millió Ft, amelyet fordíthatnak a munkahelyi bölcsőde helyszínének kialakítására, az ellátáshoz, gondozáshoz szükséges eszközök beszerzésére, a személyi feltételek megteremtésére. Szintén elszámolható a vissza nem térítendő támogatás a szolgáltatást nyújtó személyek képzésére, a projekt előkészítésével és projektmenedzsmentjével kapcsolatos tevékenységekre, továbbá - az állami támogatási szabályok figyelembevételével - a munkába visszatérő kisgyermekes szülő képzésére, kompetencia-fejlesztésére is.

Az államtitkár emlékeztette arra is, hogy a 2014-2020 közötti fejlesztési időszakban a bölcsődei ellátás férőhelyek bővítésére elsősorban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) és a Versenyképes Közép-magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében kerül sor. E támogatások a bölcsőde, a mini bölcsőde és a családi bölcsőde létrehozásához használhatók fel, alapvetően infrastrukturális pályázatok keretén belül.

Bővebben itt

Forrás: kormany.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.