laptop 2017 kicsi

Már pályázható három infokommunikációs fejlesztéseket támogató kombinált hitelprogram, összesen 57,5 milliárd forint értékben. A felhívások keretében a digitális fejlesztést támogatják, melyre mikro-, kis- és középvállalkozások nyújthatják be kérelmeiket - ismerteti a Portfolio.

A három infokommunikációs pályázat keretösszege összesen 57,5 milliárd forint, melyre a kérelmeket 2017. március 8-tól lehet beadni.

A három pályázati lehetőség

1. Az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása (GINOP-3.1.2-8.2.4-16)

A felhívás keretében a vállalkozások összesen 10,1 milliárd forintra pályázhatnak - amelyből a vissza nem térítendő támogatás 4,5 milliárd Ft, a kölcsön pedig 5,6 milliárd Ft.

A felhívás célja, hogy segítse az újszerű infokommunikációs ötletek piaci termékké és szolgáltatássá fejlesztését, bevezetését és üzleti hasznosítását. Ezen felül támogatja a már külpiaci tevékenységet folytató mikro-, kis- és középvállalkozások újabb nemzetközi piacokra lépését is.

A vállalkozások 2-40 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatást, és 2,5- 50 millió Ft kedvezményes kamatozású kölcsönt nyerhetnek el.

A kölcsön futamideje a szerződés megkötésétől számított legfeljebb 8 év, a kamat 1%/év.


2. Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása (GINOP-3.2.2-8.2.4-16)

A felhívás keretében összesen 42,9 milliárd forint pályázható, amelyből a vissza nem térítendő támogatás 21 milliárd forintot, a kölcsön pedig közel 21,9 milliárd forintot tesz ki.

A felhívás keretében támogatható a vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, valamint felhőalapú és egyéb online vállalati szolgáltatások, megoldások terjesztése és bevezetése támogatása a kkv-k körében.

A kölcsön futamideje a kölcsönszerződés megkötésétől számított legfeljebb 8 év, a kamat pedig 1%/év.

A támogatást igénylő vállalkozás minimum 10% önrészt köteles biztosítani, az igényelhető vissza nem térítendő támogatás 1-24 millió Ft, míg a kölcsön 1,25 - 37,5 millió Ft lehet.

A kölcsön összegének meg kell, hogy haladja a vissza nem térítendő támogatás összegét.


3. Felhőalapú (IaaS, PaaS, SaaS) vállalati szolgáltatások, IKT megoldások fejlesztésének és piaci bevezetésének támogatása (GINOP-3.2.4- 8.2.4-16)

A mikro-, kis- és középvállalkozások összesen 4,5 milliárd forint értékben pályázhatnak, amelyből a vissza nem térítendő támogatás összege 2 milliárd Ft, a kölcsöné 2,5 milliárd Ft.

A felhívás a vállalkozások számára az informatikai beruházási kiadások, illetve a teljes bekerülési és üzemeltetési költségek csökkentését lehetővé tevő, az internetalapú szolgáltatásokra, intelligens kliensek és eszközök használatára épülő üzleti cloud computing megoldások hazai piaci fejlesztését támogatja.

A támogatás célja olyan felhőszolgáltató központok létrehozásának támogatása, amelyek professzionális informatikai infrastruktúrát és/vagy platformokat és/vagy alkalmazásokat, mint szolgáltatást nyújtanak mikro-, kis- és középvállalkozások számára.

A vállalkozások 17,5 - 175 millió Ft vissza nem térítendő támogatást, valamint 20-300 millió Ft kedvezményes kamatozású kölcsönt nyertnek el.

A kölcsön futamideje a szerződés megkötésétől számított legfeljebb 8 év, a kamat 1%/év.

Forrás: portfolio.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.