kisvállalkozás

A kizárólag Pest megyében elérhető "Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása..." pályázat közel 3,6 milliárd Forintos kerete kimerült, még holnap délután 16:00-ig van lehetőség a pályázatok beadására. A pályázatot május 13-án hirdették meg, a viszonylag kevésnek mondható keretösszeg másfél hónap alatt fogyott el.

 

A Széchenyi 2020 keretében megjelent VEKOP-1.2.1-16 kódszámú felhívás keretében a rendelkezésre álló keretösszeg kimerülésére tekintettel a 2014-2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 272/2014 (XI.5.) Korm. rendelet 53. § (1) bekezdése alapján 2016. június 28-tól 16.00 órától a beérkezett pályázatok értékelésének idejére a támogatási kérelmek beadása átmenetileg szünetel.

A felhívás célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó hazai KKV-k termelési kapacitásainak bővítése Pest megyében, amely során korszerű termékelőállítási képességek megteremtésének és bővítésének céljából lehetőség nyílik a modern eszköz- és gépparkok, valamint fejlett infrastruktúrával ellátott telephelyek kialakítására, a szektor szereplői számára a versenyképesség feltételeinek megteremtésére, fenntartására.

Önállóan támogatható tevékenység:

- új termelő eszközök beszerzése.

Önállóan nem támogatható tevékenységek az alábbiak:

- információs technológia-fejlesztés, kizárólag az új termelő berendezéshez kapcsolódó új informatikai eszközök és szoftverek
- az új termelő eszköz beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 5.000.000 Ft, maximum 24.000.000 Ft, a támogatás minimális mértéke az összes elszámolható költség 10%, maximális mértéke 35%.

Forrás: palyazat.gov.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.