money 1005465 960 720

Kitűnő lehetőség a vissza nem térítendő pályázatokból kiszoruló, azon indulni nem tudó vállalkozásoknak a GINOP 8.3.1-16 és a VEKOP 1.2.3-16 pályázat (Budapest kivételével Pest megye), amelyek nagyon kedvező feltételekkel, vissza térítendő támogatást nyújtanak, gyakorlatilag kamat- és költségmentes 0%-os hitelkonstrukciók.  A pályázatokra a nagy népszerűség mellett még lehet igényléseket benyújtani, de várhatóan még a tavasszal kimerülhet a keret. Az igényelhető kölcsön összege a GINOP pályázat esetében minimum 1 millió Ft – maximum 600 millió Ft, a VEKOP pályázatnál 1-50 millió Ft. A saját forrás minimálisan elvárt mértéke a projekt elszámolható költségének legalább 10%-a – kivéve használt gépjármű beszerzés, ahol min. 20 % -, amelynek felhasználását a kedvezményezettnek legkésőbb az első folyósítás előtt igazolnia szükséges.  A hitelfelvevő vállalkozással kapcsolatban semmilyen időkorlátozást nem emelnek a pályázatok. Kérheti akár induló vállalkozás is az ingyenhitelt, igaz legfeljebb 150 millió forintos keretösszeggel a GINOP pályázat esetében. Ingyenes előminősítésre a cikk alján található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. 

A kölcsönt egyéni vállalkozó, gazdasági társaság, valamint szövetkezet formájában működő vállalkozások igényelhetik, amelyek a kölcsönszerződés megkötésekor is – akár külföldön lévő – kapcsolt- és partnervállalkozásaival összevont (konszolidált) éves beszámolója, annak hiányában a vállalkozás valamint kapcsolt- és partnervállalkozásai beszámolói és nyilvántartása alapján mikro-, kis-, vagy középvállalkozásnak minősülnek.

A kölcsön elsődlegesen tárgyi eszköz beszerzésre, használt eszköz beszerzésre, immateriális javak beszerzésére,építésre (átalakítás, bővítés, felújítás), épület-kivitelezés, valamint ingatlanvásárlásra fordítható. Az ingatlanvásárlás összes elszámolható költsége nem haladhatja meg a projekt összes elszámolható költségének 2%-át.

Az alábbi turisztikai fejlesztési projektek is támogatásban részesülhetnek:
- szálláshely-fejlesztés;
- vendéglátóhelyek infrastruktúrájának kialakítása és fejlesztése;
- nagy vonzerejű fürdők fejlesztése;
- tematikus parkok kialakítása és fejlesztése;
- a magyar hagyományokat és a mai kor követelményeit ötvöző turisztikai fejlesztések, ideértve az orvosi szolgáltatásokon alapuló turizmus fejlesztését is;
- üzleti turisztikai szolgáltatások fejlesztése turisztikai desztináció (fogadóterület) helyszíneken.

Továbbá támogatásban részesülhetnek a nem mezőgazdasági termelő vállalkozások élelmiszeripai projektjei is.

Bővebb információ, GINOP pályázati felhívás itt

VEKOP pályázati felhívás itt

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.