Magyar termék nagydíj

A 19. alkalommal meghirdetett Magyar Termék Nagydíj országos, nyilvános egyfordulós pályázatra idén először belsőépítészek, tervezők és kivitelezők is jelentkezhetnek a magas minőség és az innováció szellemében megvalósult ötleteikkel. A kitüntető cím azon termékek, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elisme- rése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak  az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A pályázat díjazottjai olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez.

Az idei Magyar Termék Nagydíj Pályázat legjelentősebb újdonsága, hogy pályázati lehetőség jelent meg kimondottan „az innovatív és élhetőbb lakótér kialakításáért” gondolat mentén. A hazai tulajdonban lévő Poli-Farbe festék- és vakolatgyár javaslatára azokat a belsőépítészeket, tervezőket és kivitelezőket is díjazzák, akik külső vagy belső falak, homlokzatok, design elemek, enteriőr-megoldások kivitelezésekor újító és jövőbe mutató megoldásokat használtak, ezáltal a tervezett lakótér praktikusság, életminőség-javítás vagy környezettudatosság szempontjából szépült meg.

A magyar tulajdonban lévő Poli-Farbe Vegyipari Kft. az elmúlt tíz évben nyolc alkalommal pályázott hazánk legrangosabb minősítő rendszerének elismerésére, és mindannyiszor el is nyerte azt. Most azonban a pályázatok elbírálójaként vesz részt a minőséget, értékteremtést és innovációt jelentő elismerés szakmai munkájában. A 2016-os évre meghirdetett pályázatok sajtótájékoztatóján Szabó Antal, a Poli-Farbe ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: „minden egyes szolgáltatást nyújtó és termelő tevékenységet folytató vállalkozásnak szüksége van innovációra, mert csak akkor képes fenntartani egészségesen a maga életét, ugyanígy a Magyar Termék Nagydíj Kiíró Tanácsának is fejlesztenie, szélesítenie kell azoknak a pályázóknak a körét, akiknek a munkáját szeretnék elismertetni ezzel a díjjal. Ezért határoztuk el közösen, hogy bevonjuk azon szakembereket, akik az építőiparban, a tervezőasztalnál, a kreatív gondolkodásukban, a lakóterek és a közösségi terek kialakításában vannak jelen és alkotnak maradandót.”

A pályázat célja:

  • Elismerni a pályázatra benyújtott termékek és szolgáltatások magas minőségi színvonalát.
  • Elősegíteni a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű termékek előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését.
  • Hozzájárulni a pályázaton minősítést szerzett termékek gyártóinak piaci munkájához, export-tevékenységének fejlesztéséhez.
  • Egyértelmű segítséget nyújtani, a termékeket és szolgáltatásokat megvásárló fogyasztóknak a minőségtudatos választásban.
  • Hozzájárulni az egészségtudatos termékek fejlesztéséhez és forgalmazásához.
  • Szolgálni a gyártók, a forgalmazók és szolgáltatók aktív minőségpolitikájának fejlesztését.
  • Támogatni a magas hozzáadott értékű, tudásalapú termékek megjelenését és a szellemitulajdon-intenzív iparágakban tevékenykedő vállalkozások érvényesülését.

A pályázat részletes feltételeiről a termeknagydij.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők. Jelentkezni 2016. május 20-ig lehet, a weboldalon található érvényes jelentkezési lap beküldésével.

Forrás: termeknagydij.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.