Beadási határidő hosszabbítás és keretösszeg emelés a vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatását célzó felhívásnál

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című (GOP-2011-2.2.1 kódszámú) pályázati kiírás esetében a beadási határidőt 2013. február 28-ig meghosszabbítja, egyúttal a pályázati felhívás A.2.1. pontja az alábbiak szerint módosul:

A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 4,5 Mrd forint a 2011-13. évekre.
A támogatott pályázatok várható száma a 2011-13. években: 600-800 db.

Cél: Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása a kis- és középvállalkozásoknak az információs és kommunikációs technológiai megoldások alkalmazásának támogatásával mind a belső vállalati és mind pedig a vállalatközi üzleti folyamatokban. Modern vállalat/szervezet irányítási és termelési környezet kialakításához kapcsolódó komplex vállalati és szervezeti infokommunikációs fejlesztések támogathatóak, 12 funkcionális célterületre vonatkozóan.

Keret: GOP-2011-2.2.1: 4 Mrd Ft 400-4000 pályázatra

Pályázók köre

a) kettős könyvvitelt vezető jogi személyiségű / jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, szövetkezetek, gazdasági kamarák, vállalkozások, ha éves átlagos statisztikai állományi létszáma min.1 fő volt, mikro- kis-és középvállalkozásnak minősülnek, illetve azon vállalkozások, amelyek csak a tulajdonosi kör miatt nem tekinthetők KKV-nak, mivel a tőke vagy a szavazati jogok legalább 25%-át közvetlenül vagy közvetve, egyénileg vagy közösen, egy vagy több állami szerv irányítja.

Az 1-3. célterületekre csak az pályázhat, amelynek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a legutolsó lezárt, teljes üzleti évben min. 3 fő volt.

b) gazdasági kamarák, vállalkozások érdekképviseletét ellátó szervezetek, kereskedelmi - szakmai szervezetek, szövetségek és kamarák,
jogi személyiségű nonprofit szervezet - csak azok amelyek vállalkozói tevékenységből származó árbevétellel rendelkeznek, a támogatásból származó bevétel, valamint az egyéb bevételek nem vehetők figyelembe.”

Támogatott tevékenység

a) Információs technológia-fejlesztés és

b) Tanácsadás

1. Vállalati CRM - értékesítés terület;
2. Gyártási terület;
3. HR menedzsment és bérszámfejtés;
4. Kontrolling és döntéstámogatás;
5. Beszerzési, logisztikai terület;
6. Táv- és csoportmunka támogatás;
7. Pénzügyi, számviteli terület;
8. Internetes értékesítés (Vállalati webáruház)
9. Internetes megjelenés (Vállalati portál);
10.munkafolyamat-irányítási rendszer (WF);
11.elektronikus iratkezelési rendszer 12.kiegészítő specializált rendszer: tudásmenedzsment vagy ERP-hez kapcsolódó mobil technika / térinformatikai és földrajzi információs (GIS), vagy RFID technológia

Az egyes funkcionális célterületekre vonatkozó összes szempont teljesítése kötelező a pályázónak, nincsenek választható követelmények.

Támogatás formája: Vissza nem térítendő - de minimis

Támogatás mértéke: minimum 1 millió Ft, maximum 10 millió Ft, maximum az összes elszámolható költség 50%-a. A projekt elszámolható összköltsége nem haladhatja meg a pályázat benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti év árbevételének összegét,

Feltételek:

1. Létszámtartás

2. a projekt befejezési évét közvetlenül követő második üzleti évben a pályázó üzemi (üzleti) tevékenység eredmény növekedésének el kell érnie a támogatás értékének GOP-2011-2.2.1-nél legalább 25%-át, KMOP-2011-1.2.5-nél legalább 50%-át VAGY

3. az elektronikus értékesítésből származó éves nettó árbevétel növekedésének el kell érnie a támogatás értékének 120%-át, KMOP-2011-1.2.5-nél legalább 200%-át

Kizáró okok: a) Az 1-12. funkcionális célterületekből legalább két funkcionális célterület kell, a 9-12. célterület csak az 1-8. célterület közül választott támogatható tevékenységgel együtt pályázható.
b) A 8. Internetes értékesítés (Vállalati webáruház) és a 9. Internetes megjelenés (Vállalati portál) célterületek együttesen nem pályázhatóak.
c) Az 1-3. funkcionális célterületek csak azon pályázók esetében támogathatóak, amelyek létszáma minimum 3 fő.
d) Meglévő informatikai rendszer esetén a fenti funkcionális célterületekkel való modulbővítésre, vagy meglévő, de korszerűtlenné vált rendszer teljes cseréje is pályázható, de nem támogathatók:
da) Meglévő, adott típusú rendszer felhasználószám bővítése / db) verziófrissítése
dc) Meglévő webáruház vagy honlap esetén tartalomfrissítés, arculat átalakítás
dd) Meglévő rendszer által lefedett célterület kiegészítése (add on)
de) Korábban támogatásban részesült célterületre irányuló fejlesztés a fenntartási időszak végéig

Bővebben

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.