Cikksorozatunk célja, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a Közreműködő Szervezetek tapasztalatai és iránymutatásai alapján, a nyertes pályázattal rendelkező kedvezményezetteknek bemutassuk a projektek megvalósítása során felmerülő leggyakoribb problémákat.

A projekt végrehajtás során kitöltendő elszámolások, előrehaladási jelentések sikeres és egyszerűbb kitöltését segítik az úgynevezett kitöltő programok, melyek az NFÜ honlapjáról, a Pályázói Tájékoztató felületről elérhetőek.

Mindezek célja, hogy Önök papír-alapú kiegészítések, nyilatkozatok nélkül nyújthassák be szakmai beszámolóikat, elszámolásaikat a Közreműködő Szervezetetek felé. Ennek több előnye is van. Az ellenőrző funkciók segítik a formai-tartalmi hibák elkerülését, ezáltal csökkentik a hiánypótlások számát és gyorsítják az adatbeviteli folyamatot.

A felületen található kitöltő programok segítségével a kedvezményezettek elektronikus úton nyújthatnak be elszámolásokat, előrehaladási jelentéseket, illetve tájékozódhatnak a folyamatokról.

Az alkalmazásokkal kapcsolatos kérdésekkel a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Központ Ügyfélszolgálatához fordulhatnak (telefon: a 06-40/638-638 (kék szám)).

Forrás: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.