A mikrovállalkozások az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) Kombinált Mikrohitel konstrukciójának keretében már 10 százalék önerő mellett egyszerűsített pályázati eljárással, egyablakos rendszerben igényelhetnek legalább 1, de legfeljebb 4 millió forint vissza nem térítendő, és 1-től 8 millió forintig terjedő visszatérítendő támogatásra, azaz hitelre. A konstrukció csak együttesen működik. A felvehető hitel és támogatás együttes összege akár 12 millió forint is lehet.  Kezdő vállalkozások is pályázhatnak. Mire lehet fordítani az összeget? A kiírás szerint új gépek és eszközök beszerzésére, valamint ingatlan vásárlására és felújítására, vagy akár infrastruktúra, illetve információs technológiai fejlesztéshez kapcsolódó szoftver, illetve hardver beszerzésekre felhasználható finanszírozási lehetőséget igényelhetnek.

A támogatott hitelt 120 hónapos futamidőre, 4-9 százalékos kamattal lehet igénybe venni. A kamat mértéke függ a vállalkozások „állapotától” is. A kezdő vállalkozások ingatlanfedezettel, a már működők akár a beruházás tárgyának fedezetként történő bevonásával igényelhetnek Kombinált Mikrohitelt. A támogatott hitelt olyan vállalkozások vehetik igénybe, amelyek éves nettó árbevétele nem haladja meg a 200 millió forintot és alkalmazottainak a létszáma nem haladja meg a 9 főt. Kezdő vállalkozások esetén a megkezdett üzleti évre vonatkozó üzleti tervet kell figyelembe venni.

A palyazatihirek.eu honlapot üzemeltető NLC Tanácsadói Csoport Kft. szigorú előminősítés mellett 100% sikergaranciát vállal az érdeklődőknek!

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.