Január 20-tól országjáró körútra indult az Új Széchenyi Terv. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti  Fejlesztési Ügynökség vezetői a vidéki iparkamarákkal, vállalkozói szervezetekkel közös rendezvényeken ismertetik a megújuló fejlesztéspolitikát.

Az eseménysorozat célja, hogy a pályázati rendszer egyszerűsítéséről és a pályázati kiírásokról szóló információk minden érintetthez, és különösen a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokhoz első kézből juthassanak el. A fórumsorozat együttműködő partnerei a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ).

A találkozókat megnyitó előadást Molnár Ágnes fejlesztéspolitikai koordinációért felelős államtitkár, illetve Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnöke tartja. Majd a szaktárca és az NFÜ munkatársai részletezik az egységes fejlesztéspolitika rendszerét, a támogatási és pályázati rendszer változásait, bemutatják a kitörési pontokhoz kapcsolódó pályázatokat. Az előadók ezt követően válaszolnak a résztvevők kérdéseire.

Az eseménysorozat minden megyében házhoz viszi az Új Széchenyi Tervet azokhoz a vállalkozásokhoz, amelyek munkahelyeket teremtve hasznosíthatják forrásait. Az elhangzó észrevételek, javaslatok beépülnek a későbbiekben várható pályázatokba. Így az Új Széchenyi Terv még inkább megfelelhet majd a lehetséges pályázók igényeinek, elvárásainak.

Az országjáró körút első állomása Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter előadása volt a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) csúcstalálkozóján 2011. január 20-án, Budapesten. Soron következő állomások:

-    Január 24. hétfő 10.00 óra: Salgótarján, Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és VOSZ rendezvény. Előadó: Petykó Zoltán NFÜ elnök,

-    Január 24. hétfő 15.00 óra: Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és VOSZ rendezvény. Előadó: Molnár Ágnes NFM államtitkár,

-    Január 25. kedd 10.00 óra: Budapest, VOSZ elnökségi ülés,

-    Január 25. kedd 13.00 óra: Eger, Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és VOSZ rendezvény. Előadó: Molnár Ágnes NFM államtitkár.


A nyitóeseményt napi gyakorisággal követik a további rendezvények, amelyeket az érdeklődők folyamatosan nyomon követhetnek az Új Széchenyi Terv honlapján.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.