Az Új Széchenyi Terv gazdaságfejlesztési pályázatai az UMFT keretében eddig megismert konstrukciókra épülnek, de megjelennek új konstrukciók is a jövő év elejétől.  A pályázatok fő célja a növekedési potenciállal rendelkező vállalkozások, elsősorban a KKV-k  vállalati kapacitásainak komplex fejlesztése jövedelemtermelő képességük növelése és a piaci pozícióik javítása érdekében technológia-intenzív tevékenységek fejlesztésével, a vállalkozások szervezet- és humánerőforrás fejlesztésének, az IKT technológia és alkalmazások használatának, illetve az üzlet- és piacfejlesztési tevékenységeknek az integrálásával. A 2011-2013 évekre várhatóan 153 Mrd Ft (évente 51 Mrd Ft) áll rendelkezésre a gazdaságfejlesztési prioritás pályázati kiírásainak támogatására.

Változás lesz, hogy megemelkedik a klasszikus eszközbeszerzési pályázatoknál az alsó határ 1 millió forintról 5 millióra.  Budapesten és Pest megyében továbbra is kisebb keret, kisebb támogatási intenzitás várható.  Bevezetésre kerül egy új, mikrohitellel kombinált konstrukció a kisebb értékű fejlesztések támogatására.  Kiemelt figyelmet kapnak a Széchenyi Terv fő prioritásainak megfelelő fejlesztések (pl. zöld gazdaság körébe tartozó fejlesztések).  Elsősorban azok a cégek számíthatnak jelentős támoagatásra, akik vidéken, munkahelyeket megtartva, vagy új munkahelyeket teremtve fejlesztenek.

Az éves és kiemelt Napi Pályázati Értesítő előfizetéssel rendelkező tagjaink már most elérhetik a várható kiírások részletes bemutatását honlapunk belső felületein.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.