A pályázati rendszer átalakításának célja, hogy új pályázatok elindításával, és a források átcsoportosításával a támogatási rendszer összhangba kerüljön az Új Széchenyi Tervben kijelölt hét gazdasági kitörési pontra fókuszáló fejlesztéspolitikai koncepcióval. A kormány első és második gazdasági akcióterveinek megfelelően az új konstrukciók hozzájárulnak a kis- és középvállalkozások versenyképességének javulásához és ezáltal a foglalkoztatottság növeléséhez.

A kormány, megalakulása után kiemelt feladatának tekintette, hogy felülvizsgálja az uniós fejlesztési források felhasználására kidolgozott Operatív Programokat.
A források átcsoportosítására azért volt szükség, mivel az érintett projektek nem haladtak megfelelően, egyes kiemelt projektkonstrukcióknál pedig kimerültek a források.

A fentieken túl a szakpolitikai koncepciók változása is szükségessé tette az átcsoportosítást, mely elengedhetetlen lépés volt annak érdekében, hogy a forrásokat a jövőben eredményesebben és célzottabban lehessen felhasználni.

Forrás: NFÜ Közlemény

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.