A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Irányító Hatósága szakmai felülvizsgálat során áttekintette a Gazdaságfejlesztési Operatív Program pályázati kiírásait, melynek keretében sor került „A mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése pályázat” potenciális kockázati tényezőinek felmérésére is. Ezek kezelése érdekében 2010. szeptember 24-én módosításra került a pályázati felhívás és útmutató. A módosítás az Európai Uniós pályázati forrás és a hazai, valós fejlesztést lebonyolító mikro- és kisvállalkozások védelme érdekében született.

A MAG Zrt, mint a pályázatért felelős közreműködő szervezet, a megváltozott útmutatónak megfelelően felülvizsgálta az értékelés alatt álló pályázatokat is. A felülvizsgálat nem eredményezi az értékelési folyamat felfüggesztését, az eljárásba építve kiegészítő információk bekérésére azonban sor kerülhet. A MAG Zrt minden érintett ügyfelét értesíti, akinél nyilatkozat kitöltésére, vagy helyszíni ellenőrzés lefolytatására van szükség a kockázatkezelés érdekében.

A kockázatkezelési felülvizsgálat lezárultát követően a közeljövőben 110 hazai vállalkozás kezdheti meg nyertes projektjének megvalósítását, már a módosított pályázati feltételekkel összhangban, közel 700 millió forint értékben. A már támogatott pályázatok esetén is folyamatosan zajlik a szerződéskötés és a projektek finanszírozása mind az előlegek, mind az elszámolások kifizetése tekintetében.

Forrás: nfu.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.