A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság, mint a logisztikai szakterület egyik meghatározó szervezete, a komplex logisztikai szemlélet további erősítése, a logisztikával kapcsolatos tudásvagyon növelése és elterjesztése, a legjobb vállalati gyakorlatok hazai és nemzetközi szintű ismertté tétele, összességében a vállalatok és ezen keresztül a gazdaság fejlődése érdekében 2010-ben ismét meghirdeti a Logisztikai Kiválóság Díjat.

A magyar díj győztese jelölhető az ELA, Európai Logisztikai Szövetség évente meghirdetett The European Award for Logistics Excellence díjára, a szakmai kiválóság legmagasabb szintű nemzetközi elismerésére. A jelöléshez a győztesnek el kell készítenie az ELA követelménynek megfelelő angol nyelvű pályázati anyagot.

A Logisztikai Kiválóság Díj témáját illetően mérvadó a társaság által kialakított meghatározását, mely szerint a logisztika olyan tudományos és gyakorlati ismeretek, tapasztalatok és módszerek összessége, amelyek alkalmasak a rendszereken belüli és rendszerek közötti termékek, szolgáltatások, erőforrások és információk áramlásának tervezésére és koordinált megvalósítására, a folyamathoz illeszkedő optimális összköltség és a végfelhasználói elégedettség elérése érdekében.

A díj
A díj odaítélésének célja a kiváló szakmai teljesítmény elismerése a logisztika és ellátási lánc menedzsment területén. A lehetséges alkalmazásokat/megoldásokat bemutató pályázatok széles körből érkezhetnek: pl. a logisztikai tevékenység újratervezése vagy integrálása a vállalati folyamatokba, különböző technológiák innovatív alkalmazása, új szállítási vagy raktározási rendszerek bevezetése, információs vagy kommunikációs technológiák hasznosítása az ellátási láncban.

A díjazás módja
A bírálóbizottság egy alkalommal három helyezettet díjazhat. Az első helyezett az erre a célra terveztetett kisplasztikát, a második és harmadik helyezett az MLBKT által kiállított oklevelet és emléktárgyat kapja.
A pályázatok tartalma

A pályázati jelentkezési lapok benyújtási határideje: 2010. június 30.

Bővebben itt

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.